Dagaanbieding.net

Dagaanbiedingen

Sorteren

Algemeen

Wat is nou eigenlijk een dagaanbieding?

Een dagaanbieding of dagdeal is een product of dienst dat gedurende slechts 24 uur voor een zeer scherpe actieprijs wordt aangeboden. Meerdere websites bieden dagdeals aan, zoals iBOOD, 1DayFly, ClickToBuy en Groupon. Dankzij het opkopen van voorraden kunnen deze partijen jou originele merkproducten en musthaves aanbieden voor ongelofelijke discountprijzen. Het aanbod is meestal zeer beperkt dus wacht niet te lang!

Welke aanbiedingen staan in het overzicht?

Dagaanbieding.net toont de 24-uursaanbiedingen van websites als iBOOD, 1DayFly, ClickToBuy, DealDonkey, Groupdeal, Marktplaats, MediaMarkt, Saturn, Wehkamp, iChica, VSDeal, voorHEM, voorHAAR, DealDigger, GoeieMode en vele anderen!

Wanneer verschijnen er nieuwe aanbiedingen?

Op 2 tijdstippen per dag wordt het merendeel van de aanbiedingen op Dagaanbieding.net vernieuwd; om 0.00 uur en om 12.00 uur. Sommige dagaanbieders laten hun aanbieding aan het begin van een nieuwe dag starten, anderen doen dit op het middaguur. Bij elke deal staat duidelijk aangegeven hoeveel tijd je nog hebt om deze te bemachtigen!

Wat voor soort producten kan ik verwachten?

De producten die worden aangeboden als dagaanbieding zijn zeer divers. Je kan elektronica en gadgets van bekende A-merken verwachten, maar ook gezellige woonaccessoires of kleding van jouw favoriete label. Het is altijd een verrassing welke producten de volgende dag door de verschillende aanbieders worden aangeboden; deze verklappen namelijk nooit welke deal zij de volgende dag met hoge kortingen gaan tonen!

Aanbiedingen

Ik heb een vraag over een aanbieding

Dagaanbieding.net verkoopt geen producten of diensten, maar biedt enkel een overzicht van actuele dagaanbiedingen. Wil je meer weten over een bepaalde deal, dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van de webshop die het product aanbiedt.

Een aanbieding is verlopen of uitverkocht?

Een dagaanbieding is slechts 24 uur beschikbaar en kan daarna niet meer tegen de actieprijs worden gekocht. Hierna, of wanneer de deal is uitverkocht, heb je helaas je kans gemist. Bij dagaanbiedingen geldt altijd: OP=OP! Houd Dagaanbieding.net goed in de gaten zodat je geen aanbieding meer mist en altijd up-to-date bent van de laatste online aanbiedingen!

Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle advies- en actieprijzen die worden getoond zijn altijd inclusief BTW. Met uitzondering van eventuele verzend- en transactiekosten worden er dus geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je een product bestelt.

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten?

Nee, de getoonde actieprijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten verschillen per aanbieding en per website. Bij elke aanbieding wordt duidelijk vermeld hoeveel je moet betalen om de bestelling bij je thuis of een ander gewenst adres te laten bezorgen, aangezien dit per website verschilt.

Hoe kan ik een aanbieding betalen?

De betaalmogelijkheden verschillen per website. Bij de meeste dagaanbieders kun je betalen met iDEAL en creditcard. Betalen met PayPal is ook vaak een van de betaalmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over de betaalmogelijkheden op de infopagina van de betreffende shop.

Ik zie een fout, kan ik dit doorgeven?

De redactie van Dagaanbieding.net controleert de aanbiedingen dagelijks grondig op fouten. Mocht je onverhoopt toch een fout of onjuistheid tegenkomen, aarzel dan niet dit even aan ons door te geven. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze redactie, maar ook door andere bezoekers van Dagaanbieding.net! Maak voor het melden van een fout gebruik van het contactformulier.

Ik wil een deal doorsturen, kan dat?

Ja, dat kan! Als je een dagaanbieding tegenkomt die je graag wilt delen met een vriend kun je gebruik maken van de tell-a-friend functie. Klik op het envelopje bij de deal van jouw keuze om deze per e-mail door te sturen. Tevens vind je bij iedere aanbieding knoppen voor delen via Twitter, Facebook en Pinterest.

Aanbieders

Bij wie koop ik de getoonde dagaanbiedingen?

Dagaanbieding.net biedt een overzicht van alle 24-uurs aanbiedingen en verkoopt dan ook zelf geen producten. Wanneer je een van de aanbiedingen koopt, koop je deze bij een onafhankelijke webwinkel. Deze shops zijn geheel verantwoordelijk voor de afhandeling en levering van jouw bestelling.

Zijn alle shops betrouwbaar?

De redactie van Dagaanbieding.net controleert nieuwe webshops uitgebreid op service en betrouwbaarheid. Alleen websites die als positief worden beoordeeld vind je uiteindelijk terug in het overzicht, zodat jij zorgeloos van de aanbiedingen kan profiteren! Natuurlijk kan het onverhoopt altijd gebeuren dat er iets mis gaat met je bestelling. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van de shop waar je je bestelling hebt geplaatst.

Ik heb een klacht over een aanbieder?

Onverhoopt een negatieve ervaring opgedaan met een van de webshops uit het overzicht? Laat dit ons dan weten! Dagaanbieding.net kan tussen jou en de betreffende shop bemiddelen om tot een passende oplossing te komen wanneer je er zelf met de klantenservice even niet uitkomt.

Ik zie mijn favoriete dagshop niet terug?

Ken jij een aanbieder van 24-uurs aanbiedingen die nog ontbreekt in het dagaanbiedingen overzicht? Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je onze redactie hierover informeert via het contactformulier. Na goedkeuring zal de dagaanbieding worden opgenomen in het overzicht van Dagaanbieding.net.

Bestellen

Ik heb een vraag over mijn bestelling?

Neem voor vragen en opmerkingen over je bestelling even contact op met de klantenservice van de betreffende shop waar jij je order hebt geplaatst. Je vindt de contactgegevens van de klantenservice op de infopagina van iedere dagaanbieder.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling

Wat jammer dat het door jou bestelde product niet voldoet aan je verwachtingen. Neem voor meer informatie over het retourneren en/of ruilen van je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende webshop. Let op; ruilen is niet altijd mogelijk, aangezien de voorraad van een aanbieding vaak beperkt is!

Wat is de status van mijn order?

Neem voor meer informatie over de status van je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende shop. Vermeld bij het contact met de klantenservice duidelijk je ordernummer en contactgegevens zodat je vraag snel kan worden beantwoord.

Ik heb betaald maar niets ontvangen?

Neem voor meer informatie over de status van je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende shop. Vermeld bij het contact met de klantenservice duidelijk je ordernummer en contactgegevens zodat je vraag snel kan worden beantwoord.

Goedkoper alternatief

Wat is een goedkoper alternatief?

Wanneer je exact dezelfde deal ergens anders goedkoper kan bestellen bij een andere webshop kun jij als bezoeker van Dagaanbieding.net een goedkoper alternatief indienen via de knop bij de betreffende aanbieding. Na goedkeuring door onze redactie zal er een ‘goedkoper’ button worden getoond. Met het indienen van een goedkoper alternatief kun je andere koopjesjagers vele euro’s besparen. Dit wordt dan ook zeer gewaardeerd!

Hoe bekijk ik een goedkoper alternatief?

Wanneer er voor een aanbieding een goedkoper alternatief beschikbaar is, verschijnt bij de deal een groene button. Door op deze knop te klikken kun je het alternatief bekijken. Let op: de groene button is alleen zichtbaar wanneer er een goedgekeurd goedkoper alternatief beschikbaar is.

Hoe voeg ik een goedkoper alternatief toe?

Klik op de ‘euro’ knop bij de aanbieding waarvoor jij een goedkoper alternatief wilt indienen. Vul vervolgens de actieprijs en verzendkosten van het goedkopere alternatief in, aangevuld met een link naar de betreffende website.

Wat zijn de voorwaarden?

Een goedkoper alternatief wordt pas goedgekeurd wanneer het om precies hetzelfde product/model gaat als de dagaanbieding die wordt aangeboden en de totaalprijs (actieprijs + verzendkosten) mag niet duurder zijn. Een goedkoper alternatief wordt pas goedgekeurd wanneer het bij een webshop uit Nederland of België te verkrijgen is.

Account

Wat zijn de voordelen van een account?

Een account op Dagaanbieding.net heeft vele voordelen! Een account is bijzonder handig bij het delen van aanbiedingen met je vrienden, aangezien Dagaanbieding.net alvast automatisch jouw gegevens voor je invult. Ook kun je met een account goedkopere alternatieven indienen. Daarnaast profiteren leden van Dagaanbieding.net profiteren geregeld van exclusieve acties!

Hoe maak ik een account aan?

Via onze registratiepagina maak je binnen enkele klikken een account aan op Dagaanbieding.net. Ontvang alle aanbiedingen dagelijks in je mailbox, dien goedkopere alternatieven en profiteer van exclusieve ledenacties. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren.

Ik kan niet inloggen, hoe kan dit?

Na het invullen van je gegevens op de registratiepagina ontvang je een activatiemail. Pas na het activeren van je account kun je op Dagaanbieding.net inloggen. Mocht je na activatie toch nog problemen ondervinden met inloggen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in op de pagina Wachtwoord Vergeten. Je ontvangt vervolgens direct een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Vergeet niet dit tijdelijke wachtwoord te wijzigen!

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Log in op Dagaanbieding.net en ga vervolgens naar ‘Mijn gegevens’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en heb je de mogelijkheid je e-mailadres te wijzigen.

Nieuwsbrief

Welke dagaanbiedingen staan in de nieuwsbrief?

In de Dagaanbieding.net nieuwsbrief vind je alle dagaanbiedingen van de dag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle lokale deals van jouw stad en kortingsacties van bekende webwinkels te ontvangen. Dit kun je aangeven op de pagina ‘Nieuwsbrief instellingen’ nadat je bent ingelogd op Dagaanbieding.net.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Bovenaan de homepage van Dagaanbieding.net vind je een mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief of bezoek de pagina inschrijven voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wanneer je de nieuwsbrief van Dagaanbieding.net niet meer wilt ontvangen, klik dan op de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief in je e-mail inbox. Je kan je ook uitschrijven door in te loggen op Dagaanbieding.net en vervolgens naar jouw persoonlijke nieuwsbrief instellingen te gaan.

Overig

Kan ik met mijn dagaanbieding adverteren?

Beschik je zelf over een dagaanbieding en wil je graag worden opgenomen in het overzicht op Dagaanbieding.net? Neem dan contact op met onze redactie via het contactformulier.

Wil je een link ruilen?

Neem voor een linkruil contact op met Dagaanbieding.net via het contactformulier.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat.

Indien je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact op met onze redactie via het contactformulier.

Goedkoper alternatief? Laat het weten aan andere koopjesjagers! In samenwerking met:

 

Deel deze pagina